Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Blog

Μυτιληναίος για ΑΠΕ: ”Σε λίγο οι διαχειριστές αρχίζουν και σβήνουν τους διακόπτες…”  (video)

Κανείς δεν μας είπε, όταν αποφασίσαμε σαν χώρα να καταστρέψουμε το φυσικό μας περιβάλλον και την αισθητική μας, γεμίζοντας κάθε βουνό, λόφο και νησί με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά ότι τελικά όλη αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να απορροφηθεί, γιατί δεν υπάρχει το αντίστοιχο δίκτυο να την εκμεταλλευτεί!

Διαβάστε Περισσότερα...

800.000 επιχειρήσεις δεν έχουν πιστοληπτική ικανότητα για χορήγηση δανείων! (video)

Βέβαια μιλάμε για τη δική μας τη χώρα και καταλαβαίνουμε ότι το αστείο εδώ δεν είναι απλά ότι οι συνυπεύθυνοι της καταστροφής μας δεν εκτελούν την εργασία τους ως τράπεζες, να δανείσουν δηλαδή χρήματα σε επιχειρήσεις, που τα χρειάζονται για να αναπτυχθούν, αλλά ακριβώς επειδή μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση, τώρα μας ονομάζουν αναξιόπιστους δανειολήπτες! 

Διαβάστε Περισσότερα...

Η Ελλάδα τηρεί τις δεσμεύσεις της, η Ευρωπαϊκή Ένωση τηρεί τις δικές της;

Ο Πρόεδρος κ. Αρτέμης Σώρρας ανακοινώνει προς όλους και δη προς τους Έλληνες πολίτες όπου και απευθύνεται μέσα από τις συχνότητες της κρατικής τηλεόρασης, ότι, το πρώτο βήμα της στρατηγικής της ευρωπαικής πολιτικής που έχει χαράξει η Ελλήνων Συνέλευσις μπαίνοντας στο Ευρωκοινοβούλιο είναι, να δει τον Καταστατικό Χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να ελέγξει αν έχουν τηρηθεί οι εκατέρωθεν συμφωνίες και δεσμεύσεις όπως ο Εμπορικός Κώδικας του Κοινοπρακτικού ορίζει.

Διαβάστε Περισσότερα...

Ομιλία Αρτέμη Σώρρα στην εκδήλωση των εγκαινίων του Οργανισμού Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής

Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 ώρα 21:00, ο πρόεδρος του Πολιτικού φορέα του Έθνους, κ. Αρτέμης Σώρρας, παραβρέθηκε στην εκδήλωση των εγκαινίων του τοπικού οργανισμού Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής, στην Παλλήνη, και μίλησε σε πλήθος παρευρισκόμενων.

Διαβάστε Περισσότερα...

Ευρωβαρόμετρο: Χαμένη η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στην Ε.Ε. (video)

Το εξοργιστικό είναι ότι οι περισσότεροι νόμοι που μας φτωχοποιούν και μας εξαθλιώνουν έρχονται μέσα από την ίδια την ΕΕ, η οποία  εισέπραξε τον πλούτο μας, κινήθηκε ανεξέλεγκτα με την ανοχή των κυβερνώντων και τώρα προσπαθεί να μας αποτελειώσει.

Διαβάστε Περισσότερα...

Η Ευρώπη και το  “πόθεν έσχες” αυτής!

Ποιος πραγματικά στηρίζει και μπορεί να είναι ο εκδότης και ο διαχειριστής του κοινού χρηματοοικονομικού εργαλείου, του Ευρώ, όχι πλέον ως νόμισμα, αλλά ως πραγματικό αξιόγραφο με βάση συγκεκριμένο πλούτο;

Διαβάστε Περισσότερα...

ΔΟΥ Χαλκίδος & οι δηλώσεις… του αδέκαστου Κ. Χατζηδάκη

Ο κ. Χατζηδάκης ισχυρίζεται ότι δεν μπήκε στην πολιτική για να καλύπτει κλέφτες,  αλλά ως «εκλεκτό» στέλεχος της κυβέρνησης δεν συμμετείχε στην υποβάθμιση και την άδικη φτωχοποίηση των πολιτών; Στην σύνθλιψη και τον βραχνά του βίου τους; 

Διαβάστε Περισσότερα...

Γιατί ΒΕΤΟ μόνο για τα Τέμπη και όχι για τα μνημόνια…

Τελικά, όταν χρειάστηκε, πολιτικά πρόσωπα να προστατευτούν από τις ποινικές ευθύνες  που φέρουν για το έγκλημα στα Τέμπη  το ΒΕΤΟ είναι σε απόλυτη ισχύ από την ελληνική βουλή και το δικαστικό σώμα και εδώ ταιριάζει μια και μόνο ερώτηση χωρίς να θέλω να μειώσω το τραγικό γεγονός των Τεμπών γιατί οι κυβερνώντες και το δικαστικό σώμα δεν άσκησαν Βέτο στα μνημόνια;

Διαβάστε Περισσότερα...

Χατζηδάκης: “Δεν μειώνουμε τον ΦΠΑ γιατί δεν θέλουμε να ενθαρρύνουμε την κατανάλωση” !!!

Ας εξηγήσει κάποιος στον ειδικό επι της οικονομίας ότι χωρίς κατανάλωση δεν υπάρχει ζήτηση και παραγωγή σε μια υγιή οικονομία. Οι δηλώσεις όμως αυτές σαφώς δεν είναι τυχαίες μιας και εμφανίζεται ανισορροπία επενδύσεων – κατανάλωσης στο ελληνικό ΑΕΠ, σε σύγκριση με τον μέσο όρο της Ευρωζώνης. 

Διαβάστε Περισσότερα...

Στις 9 Ιουνίου Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν με την ζωή τους και ποια θέση θέλουν να έχουν μέσα στην Ευρώπη.

Το κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες και φιλέλληνες πολίτες, να ψηφίσουν στις 9 Ιουνίου που διεξάγονται οι Ευρωπαϊκές Εκλογές «Ελλήνων Συνέλευσις” την νομική εκπροσώπηση του Έθνους, είναι καθολικό.

Διαβάστε Περισσότερα...