Γράφει ο Ιακώβου Πέτρος

Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 ώρα 21:00, ο πρόεδρος του Πολιτικού φορέα του Έθνους, κ. Αρτέμης Σώρρας, παραβρέθηκε στην εκδήλωση των εγκαινίων του τοπικού οργανισμού Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής, στην Παλλήνη, και μίλησε σε πλήθος παρευρισκόμενων.

 Η ομιλία του κ. Σώρρα μεταδόθηκε ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό «ELEFSIS TV».   

Η πρόεδρος του τοπικού οργανισμού κ.α. Παναγιώτα Τσιμπογιάννη έκανε την έναρξη της εκδήλωσης από το βήμα, ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους ότι παρών στην εκδήλωση είναι και ο Πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις, Αρτέμης Σώρρας. 

Εμφανίστηκε ο κ. Σώρρας, τον οποίο χειροκρότησαν με ενθουσιασμό οι παρευρισκόμενοι, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα και αφού εκδήλωσε τον σεβασμό προς του παρευρισκόμενους, που τίμησαν με την φυσική τους παρουσία τα εγκαίνια του οργανισμού, ξεκίνησε την ομιλία του.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Σώρρας επεσήμανε και ανέλυσε πολλά ενδιαφέροντα και σημαντικά θέματα, από τα οποία θα αναφέρουμε ενδεικτικά τα εξής:

1) Μίλησε για την σημασία των νέων γραφείων των τοπικών οργανισμών της Ελλήνων Συνέλευσις που υπάρχουν σε όλη την επικράτεια, επισημαίνοντας ότι αυτά προβάλλουν την Ελληνικότητα και περιέχουν την αύρα των Ελλάνιων ψυχών οι οποίες κατέθεσαν τον πλούτο και την ενέργεια τους, διαμορφώνοντάς τα.

2) Έκανε αναφορά στο γεγονός ότι τα ίχνη της Ελληνικότητας, (κτερίσματα, αγάλματα, Ελλάνιοι ναοί και άλλα μνημεία) υπάρχουν σε ολόκληρο τον πλανήτη και εκτίθενται σε πολλά Μουσεία τα οποία επισκέπτονται δισεκατομμύρια ανθρώπων, πληρώνοντας εισιτήριο για να μπουν και να τα θαυμάσουν.

3) Μίλησε για τη συστηματική δίωξη της Ελληνικότητας ιδιαίτερα στην χώρα μας, (καταστροφή Ελλάνιων ναών, μνημείων και αγαλμάτων), από αλλογενείς καθώς και για επιβολή νόμων που έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον ανασφάλειας και φοβίας σε πολλούς Έλληνες.

Έθεσε το ερώτημα γιατί συνέβησαν όλα αυτά και γιατί κυνηγήθηκε από το καθεστώς της χώρας μας τόσο πολύ η Ελλήνων Συνέλευσις και ο ίδιος προσωπικά.

4) Τόνισε ότι η συλλογικότητα προέχει της ατομικότητας, διότι είμαστε μόνο συλλογικά όντα.

5) Έριξε την ευθύνη για την δυσχερή κατάσταση στην οποία έχουμε φτάσει στην άγνοια η οποία εκδηλώνεται μέσω της «πίστης» αποδεικνύοντας με ένα απλό παράδειγμα ότι το «ξέρω» με το «πιστεύω» έχει μία τεράστια διαφορά.

6) Στηλίτευσε το ευρωκοινοβούλιο και την ΕΕ, ότι μας έστειλε παράλογους νόμους, πανδημία και μνημόνια τα οποία και προξένησαν τόσο πολύ κακό στην χώρα μας. 

Τόνισε το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει στείλει στο ευρωκοινοβούλιο ευρωβουλευτές, οι οποίοι έχουν δράσει κατά των συμφερόντων της χώρας και της Ελληνικότητας και αναρωτήθηκε πότε θα σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση. 

7) Επεσήμανε ότι η Ελλάδα, απέκτησε κομμουνισμό, το οποίο ήταν ένα εβραϊκό κίνημα από τον Αβραάμ Μπεναρόγια, πριν ακόμη τον αποκτήσει η Ρωσία. Έθεσε το ερώτημα πώς γίνεται η Ρωσία, να έχει εγκαταλείψει τελικά τον κομμουνισμό και στην Ελλάδα να τον έχουμε ακόμη; 

8) Έκανε αναφορά σε κωμικοτραγικά γεγονότα στείρας πολιτικής προβολής, πολύ χαμηλού επιπέδου, στα οποία εμφανίζονται κομματάνθρωποι, να προβάλλονται με σύντομης διάρκειας βίντεο στο «Τικ Τοκ» χωρίς όμως να έχουν κάποιο σοβαρό πολιτικό έργο από το οποίο οφελείται το σύνολο των πολιτών.  

9) Ανέφερε ότι σήμερα υπάρχει μεγάλη ανάγκη να πάει στο Ευρωκοινοβούλιο μία ισχυρή Ελλάνια φωνή. 

10) Για θέματα Ευρωπαϊκής ασφάλειας, ανέφερε την ανάγκη που υπάρχει να εγκαθιδρυθεί στην χώρα μας ευρωπαϊκό στρατιωτικό δυναμικό, το οποίο να φυλάει τα νοτιοανατολικά σύνορα της Ευρώπης, τα οποία συνδέουν τρείς ηπείρους, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

11) Έκανε αναφορά στον Οίκο του γένους και την σημασία του.

12) Κάλεσε όλους τους Έλληνες να ψηφίσουν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις, στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. 

Τα στιγμιότυπα της εκδήλωσης και ολόκληρη την ομιλία του Αρτέμη Σώρρα, μπορούμε να δούμε στο βίντεο που ακολουθεί.