Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Βασιλάκης Στυλιανός

Γεννήθηκα το 1988 στην Αθήνα και κατοικώ μόνιμα στην περιοχή Γιαννάδες Κέρκυρας. Έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως καταδρομέας Ειδικών Δυνάμεων Στρατού στην Κύπρο. Είμαι  απόφοιτος ΤΕΕ στην ειδικότητα του ψυκτικού και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια εργάζομαι στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού στην περιοχή της Κέρκυρας.

Αποτελώ ενεργό μέλος του Οργανισμού ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ από το 2015 με διοικητικούς ρόλους σε τοπικό επίπεδο και σήμερα διατελώ Διευθύνων Σύμβουλος στον Οργανισμό Ηγουμενίτσας Νομού Θεσπρωτίας . Έχω συμμετάσχει ως υποψήφιος βουλευτής σε αναμετρήσεις Εθνικών Εκλογών τα προηγούμενα έτη με τον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Δεν με ακολουθούν τίτλοι και περγαμηνές. Είμαι ένας πολίτης σαν όλους εσάς. Την απόφασή μου να θέσω τον εαυτό μου υποψήφιο στις επερχόμενες Ευρωεκλογές αλλά και στην κρίση σας, την πήρα ορμώμενος από τα γεγονότα και τις εξελίξεις των τελευταίων ετών. Είμαστε όλοι θεατές σε ένα έργο που μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν, ενώ  η καθημερινότητα  έχει μετατραπεί σε μία δίνη που σε λίγο θα μας αφανίσει.

 Αυτό που λείπει σήμερα από την Ευρώπη είναι η ίδια της η ταυτότητα, είναι οι πανανθρώπινες αξίες που διέπουν κάθε ανθρώπινο κοινωνικό σύνολο, είναι η πραγματική Δημοκρατία που πρέπει πάση θυσία να αναβιώσει από τον τόπο που την γέννησε. Είναι το Ελληνικό πνεύμα και η ορθή κριτική σκέψη. Είναι η ίδια η ελληνικότητα την οποία έχει ανάγκη η Ευρώπη για να μπορέσει να ξεφύγει από τον σκοταδισμό στον οποίο έχει εισέλθει.

Είναι επιτακτική ανάγκη να επικρατήσει η λογική και η σωφροσύνη στην γηραιά ήπειρο. Έλληνα πολίτη βάλε τέλος στην αποχή! Η συμμετοχή όλων μας στις Ευρωεκλογές είναι εξαιρετικά αναγκαία και πιο κρίσιμη από ποτέ.