Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Βάμβουκας Αναστάσιος

Γεννήθηκα στις 15 Οκτωβρίου 1973 στο Ρέθυμνο. Κατοικώ στα Λιβάδια Μυλοπόταμου Ρεθύμνης και προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια.

Μετά τις μαθητικές μου υποχρεώσεις ασχολήθηκα με τις επιχειρήσεις στον  τομέα της μεταποίησης, της αγροτικής παραγωγής αλλά και το εμπόριο. Σήμερα δραστηριοποιούμαι στον χώρο της εστίασης.

Πάντα αγωνιούσα για τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας και ειδικότερα ό,τι αφορούσε κρίσιμα εθνικά θέματα.

Όπως οι περισσότεροι από εμάς,  δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα ‘’κοινά’’ εφόσον η πολιτική είχε εντυπωθεί στην συνείδηση μου ως συνώνυμο της διαφθοράς. Όμως το 2015 ματά την γνωριμία μου με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις, κατανόησα πως η πολιτική είναι η φυσική ιδιότητα κάθε ανθρώπου. Έγινε ξεκάθαρο πως η πολιτική είναι μόνο του πολίτη και επομένως κάθε πολίτης είναι υπεύθυνος για την πολιτεία του.

Το 2019 και το 2023 ως ενεργός και συνειδητοποιημένος πολίτης συμμετείχα σε όλες τις αναμετρήσεις των Εθνικών εκλογών ως υποψήφιος με την Ελλήνων Συνέλευσις.

Στην Ευρώπη θα είμαι η δική σου φωνή, η φωνή όλων μας για την ανάδειξη της Αλήθειας, για την εγκαθίδρυση του Δικαίου, της Ελευθερίας και της Ευημερίας όλων των πολιτών ανθρώπων.