Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Τσιριγώτη Ασημίνα

Ονομάζομαι Ασημίνα Τσιριγώτη. Γεννήθηκα το 1960 στην Ζάκυνθο και έζησα εκεί μέχρι την ηλικία των 15 ετών. Από τότε και μέχρι σήμερα κατοικώ στην Αθήνα. Με επιχειρηματικό πνεύμα και δημιουργικότητα διήθυνα για πολλά χρόνια την οικογενειακή μου επιχείρηση, μια βιοτεχνία φωτιστικών. Αργότερα, και για αρκετά χρόνια, εργάστηκα ως διευθύντρια εμπορικού καταστήματος και κατόπιν δημιούργησα την δική μου επιχείρηση μπαχαρικών.

Ως ενεργός πολίτης έβλεπα πάντα την συμμετοχή μου στα κοινά ως ιερό καθήκον, χωρίς όμως να έχω βρει έναν πολιτικό χώρο που να με εκφράζει, μέχρι το 2015 που έγινα ενεργό μέλος στην Ελλήνων Συνέλευσις, τον πολιτικό φορέα του Έθνους των Ελλήνων. Το 2017 εκλέχτηκα πρόεδρος του γραφείου Ελλήνων Συνέλευσις στο Ίλιον όπου διετέλεσα τα καθήκοντά μου έως και τον Οκτώβριο του 2023. Από το 2021 και μέχρι σήμερα είμαι πρόεδρος της Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης Ελλήνων Συνέλευσις Αττικής.

Με τη συμμετοχή μου στις Ευρωεκλογές ως υποψήφια, στοχεύω όχι μόνο στο να ακουστεί η Ελληνική φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και να απαιτηθεί κάθε Δίκαιο της.