Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Σιδέρη Ειρήνη

Ονομάζομαι Ειρήνη Σιδέρη γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Καλύβια Αττικής, είμαι 49 ετών και μητέρα ενός παιδιού. Εργάζομαι από 18 ετών στον Ιδιωτικό Τομέα.

Η μοναδική σχέση που είχα με την πολιτική ήταν οι εκλογές μία φορά κάθε 4 χρόνια. Επιλέγοντας να ψηφίσω το «λιγότερο κακό» είχα την εντύπωση οτί είχα κάνει το χρέος μου και για ότι συνέβαινε είχαν την ευθύνη οι πολιτικοί αρχηγοί, όχι εγώ.

Μετά το 2010 όμως, οι εξελίξεις με ώθησαν να παρατηρώ τα πολιτικά γεγονότα και καταστάσεις, έως την Άνοιξη του 2018 οπού ξεκίνησα να συμμετέχω ενεργά στον οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις.

Αντιλήφθηκα σιγά-σιγά ότι είναι στο χέρι και στην επιλογή όλων μας να συμμετέχουμε στο πολιτικό γίγνεσθαι, δηλαδή να έχουμε όλοι ενεργή συμμετοχή στις αποφάσεις που αφορούν την Πολιτεία, αλλά με μία μεγάλη διαφορά από όσα γνωρίζαμε έως χθες! Αποφάσεις που θα πρέπει να διασφαλίζουν συλλογικά το Δίκαιο, την Ισονομία και την Εύρυθμη λειτουργία της Πολιτείας και θα έχουν ως αποτέλεσμα την συλλογική Ευημερία.

Αντιλήφθηκα πως εμείς έχουμε την ευθύνη για την Πολιτεία, ένας ένας ξεχωριστά και ταυτόχρονα όλοι μαζί, αφού η Πολιτεία είναι όλων μας!

 Είμαι ιδρυτικό μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής, συμμετέχω στην Κεντρική Περιφερειακή Διοίκηση Αττικής και τώρα είμαι υποψήφια στις Ευρωεκλογές. Συμμετέχω διότι θέλω να δώσω Δύναμη και Ώθηση σε όλο το εγχείρημα της Ένωσης όλων των Ελλήνων και να δώσω το μήνυμα ότι η πολιτική ανήκει σε εμάς τους πολίτες.

Έχουμε τώρα την ευκαιρία να κάνουμε μια δίκαιη ανατροπή, να στείλουμε μια Δυνατή Ελληνική Φωνή επιτέλους μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, να ελέγξει την 45 ετών συμφωνία και συμμετοχή μας στην κοινοπραξία ως εταίροι. Να ακουστεί η Αλήθεια και το Δίκαιο! Αφού όλη η Ευρώπη μιλάει για Democracy μόνο εμείς μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε και να τελικά να ορίσουμε την έννοια Δημοκρατία. Να στείλουμε μια Δυνατή Ελληνική φωνή για το αυτονόητο: Υπέρ της Ελληνικότητας, υπέρ των Δικαίων και Δικαιωμάτων των Ελλήνων και όλων των ανθρώπων!