Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Σαξώνης Σόλων

Γεννήθηκα στις 13 Μάρτιου 1968 στον Κέδρο Καρδίτσας και σήμερα  κατοικώ στην Βουνιχώρα Φωκίδας. 

Είμαι απόφοιτος τεχνικής σχολής στον κλάδο κατασκευής και επισκευής αμαξωμάτων.  Αυτήν τη στιγμή, η επαγγελματική μου δραστηριότητα επικεντρώνεται στον κλάδο των κατασκευών τεντών, ενώ είμαι ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που λειτουργεί στον νομό Φωκίδας.

Με ενδιέφερε πάντα η  πολιτική επικαιρότητα, ήμουν  και  παραμένω ανήσυχος με τις πολιτικές εξελίξεις  τόσο στην πατρίδα μας  όσο  στο εξωτερικό.

 Πήρα την απόφαση να  ασχοληθώ  με τα κοινά και με την πολιτική για πρώτη φορά το 2019 και το 2023 στις εθνικές εκλογές ως υπ. βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι το όχημα που δημιουργήσαμε όλοι οι Έλληνες πολίτες  που έχουμε αναλογιστεί τις ευθύνες μας και αποφασίσαμε να διαχειριστούμε εμείς οι ίδιοι τα κοινά μας θέματα αφού οι μέχρι τώρα πολιτικές αποφάσεις των κομμάτων απέτυχαν παταγωδώς.

Ο δικός μας Πολιτικός Φορέας  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»  καλεί και προσκαλεί όλους μας στην ένωση μας ώστε ως πολίτες να μετέχουμε ‘’κρίσεως και αρχής’’ όπως ορίζει η φυσική ανθρώπινη ταυτότητα μας,  δημιουργώντας την Πολιτεία που ταιριάζει απόλυτα στην φυσιολογία μας .

Στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου μπορούμε να κάνουμε την αρχή. Η ψήφος μας είναι καταλυτική για μια Ελλάδα , μια Ευρώπη με πραγματική Δημοκρατία , Αλήθεια και Δίκαιο. Ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ τον δικό μας Εθνικό  Πολιτικό Φορέα!