Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Ντάσιου Μαρία

Γεννήθηκα το 1971 στο Κέμπτεν της Γερμανίας. Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια και έχω τρία αδέλφια. Ο πατέρας μου κατάγεται από την Λίππα Ιωαννίνων ( περιοχή Λάκκας Σουλίου) και η μητέρα μου από την Φλωριάδα Αιτωλοακαρνανίας.

Μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη και αποφοίτησα από το 16ο Γενικό Λύκειο. Έχω πτυχίο γραμματέως, βοηθού λογιστή και πιστοποιήσεις ως ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου και social media marketing.

Είμαι διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών.
Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος γραφείου, υπεύθυνη πωλήσεων και μεσίτρια ακινήτων. Για αρκετά χρόνια διατηρούσαμε οικογενειακή εμπορική επιχείρηση χρωμάτων. Τα τελευταία 20 χρόνια παράλληλα συνεργάζομαι με εταιρείες ανάπτυξης δικτύου, on line marketing και επιχειρηματικότητας.

Είμαι ενεργό μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις από το 2016 , ιδρυτικό μέλος του οργανισμού Ε.ΣΥ. Κέντρου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας .

Ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις έχει συσταθεί από εμάς τους ίδιους τους ενεργούς πολίτες για να καλύψει το τεράστιο κενό της έλλειψης εκπροσώπησης του Έθνους μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων, όπως ένα από αυτά είναι και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ως ενεργός πολίτης είναι τιμή μου η πρόταση των συνελλήνων μου να συμμετέχω στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου του 2024.

Ζητώ να μου δώσετε την δύναμη να μπω στην Ευρωβουλή με μοναδικό στόχο και σκοπό την αποκάλυψη κάθε αδίκου που έχει συμβεί εναντίον της πατρίδας μου και την αποκατάσταση της αλήθειας και του δικαίου της  Ελληνικότητας  και των Ελλήνων.