Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Νιάρχου Ελένη

Έχω γεννηθεί το 1974 και η καταγωγή μου είναι από την Πελοπόννησο. Έχω ολοκληρώσει Μουσικές σπουδές στο Εθνικό Ωδείο στο παράρτημα Περιστερίου και έχω ασχοληθεί επαγγελματικά στο παρελθόν με το τραγούδι.

Από το 1998 μέχρι και σήμερα είμαι επαγγελματίας στον χώρο της Γραφιστικής και χειρίστρια ηλεκτρονικών μέσων. Ασχολούμαι με τη λειτουργία συστημάτων CRM και έχω υπάρξει σύμβουλος διαδικτυακού marketing.

Στην Ελλήνων Συνέλευσις εντάχθηκα ως μέλος το 2016 έχοντας αναλάβει διοικητικές θέσεις σε τοπικά γραφεία αλλά και στην Κεντρική Περιφερειακή Διοίκηση Αττικής. Με την Ελλήνων Συνέλευσις έχω υπάρξει υποψήφια ευρωβουλευτής το 2018, αλλά και υποψήφια βουλευτής σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2018 έως και σήμερα.

Ως μέλος αλλά και ως υποψήφια της “Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” έχω δεσμευτεί να υπερασπίζομαι το δίκαιο των Ελλήνων και του Ελληνισμού και θα καταγγείλω όποια Ευρωπαϊκή σύμβαση είναι ενάντια σε αυτό.

Το όραμά μου για την Ευρώπη είναι η Δημοκρατία και η Ισονομία μεταξύ των πολιτών αλλά και των κρατών. Σε μία εποχή που το παγκόσμιο κατεστημένο υποδουλώνει συνεχώς των άνθρωπο, χρειαζόμαστε στο Ευρωκοινοβούλιο ενεργούς πολίτες, χωρίς πολιτικό προηγούμενο, οι οποίοι θα μιλήσουν με την γλώσσα της αλήθειας.