Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Νάκου Λαμπρινή

Ονομάζομαι Νάκου Λαμπρινή και είμαι 41 ετών . Γεννήθηκα στην πόλη της Λάρισας όπου και κατοικώ τα τελευταία 24  χρόνια με τον σύζυγο μου. Η καταγωγή μου είναι από το Ναρθάκιο Φαρσάλων. Είμαι απόφοιτος  του ΤΕΙ Λάρισας της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος  Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων. Μετά το πέρας των σπουδών μου εργάστηκα σε Τεχνική Εταιρεία για 16 έτη. Σήμερα εργάζομαι σε εμπορική επιχείρηση του συζύγου μου και ταυτόχρονα σε ένα συμβουλευτικό γραφείο επιχειρήσεων. Γνωρίσματα του χαρακτήρα μου είναι  η υπομονή, η επιμονή στους στόχους , η υπευθυνότητα  και η ακεραιότητα.

  Το 2016 εντάχθηκα στην «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»  τον μοναδικό Πολιτικό Φορέα του Έθνους μας.  Από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκα διαπίστωσα ότι είναι μονόδρομος  για μία αληθινή δημοκρατία σε μία ελεύθερη και δίκαιη  πολιτεία. Δίνει  την δυνατότητα σε όλους τους  Έλληνες  να ασκήσουμε πραγματική πολιτική.  Να ενεργοποιηθούμε και να διοικήσουμε την πατρίδα μας. Έχω διετέλεσει Γενική Γραμματέας και  Διευθύνων Σύμβουλος σε τοπικό οργανισμό «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».  

 Στις επερχόμενες Ευρωεκλογές παρουσιάζεται η τεράστια ευκαιρία στον Ελληνικό λαό να εκλέξει  για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο  Έλληνες Ευρωβουλευτές,  οι οποίοι έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών για την επιβίωση του Ελληνικού  Έθνους. Θα απαιτήσουμε τα δίκαιά του Ελληνισμού και γνωρίζουμε  πώς να τα κερδίσουμε για να λάβει η χώρα μας την θέση που της αξίζει.  Δική μου επιθυμία είναι  να αγωνιστώ για την Ελλάδα μας  με ανιδιοτέλεια και αυτό αποτελεί το μοναδικό μου κίνητρο. Η ψήφος στην «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» θα σημάνει  την απαρχή  για την εγκαθίδρυση  μιας Πολιτείας αλήθειας και δικαίου!