Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Μουρατίδης Οδυσσέας

Γεννήθηκα το 1988 στη Γεωργία. Οι γονείς μου είναι ο Βασίλειος Μουρατίδης και η Μαρία Μουρατίδου. Από την ηλικία των 12 ετών ζώ στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησα από το Πολυκλαδικό Τεχνικό Λύκειο Νεάπολης Θεσσαλονίκης το 2005. Έχω σπουδάσει πληροφορική και αμέσως μετά τις σπουδές μου, εργάστηκα στον χώρο της Εστίασης και του Τουρισμού.  

Τα τελευταία 6 χρόνια είμαι ενεργό μέλος του Πολιτικού Φορέα του Έθνους «Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις».

Είμαι ιδρυτικό μέλος του τοπικού οργανισμού «Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις Κέντρου Θεσσαλονίκης» και Σύμβουλος της  Διοίκησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του Πολιτικού Φορέα του Έθνους «Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις».

Συμμετείχα ως υποψήφιος Βουλευτής του Πολιτικού Φορέα του Έθνους «Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις», στις Εθνικές Εκλογές της 7 Ιουλίου 2019 καθώς και στις Εθνικές Εκλογές που διεξήχθησαν στις 21 Μαΐου 2023, όπως επίσης και σε αυτές που διεξήχθησαν στις 25 Ιουνίου 2023.

 Η ένταξη μου στα κοινά μέσω του Πολιτικού Φορέα «Ε.ΣΥ. – Ελλήνων  Συνέλευσις», διέπεται μόνο από ανιδιοτέλεια και έχει ως μοναδικό στόχο και σκοπό την αποκατάσταση στην χώρα μας, του Δικαίου, της Αλήθειας και την ένωση όλων των Ελλήνων και των ανθρώπων, χωρίς κόμμα, δόγμα και χρώμα.

Ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου για την εκλογή μου ως Ευρωβουλευτής για  μια Ευρώπη με Ισότητα, Αλήθεια και Ελευθερία.