Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Μενεγής Νικόλαος

Γεννήθηκα στην Πάτρα στις 6 Δεκεμβρίου του 1983 και ως μέλος πολύτεκνης οικογένειας αντιλήφθηκα άμεσα την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μου δεκαετίες τώρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την  ενεργοποίηση μου για την αναζήτηση και την  εύρεση εργασίας στο χώρο των θερμουδραυλικών  εγκαταστάσεων πριν καν ακόμα συμπληρώσω τα 15 έτη  του βίου μου. Σκοπός μου ήταν να συμβάλλω στην  εξασφάλιση μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης  τόσο της δικιάς μου όσο και της οικογενείας μου.

Σε ηλικία  18 ετών είχα  ολοκληρώσει  τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, καθώς και τις σπουδές μου στο τεχνικό επαγγελματικό εκπαιδευτήριο της εποχής (Τ.Ε.Ε.)έχοντας αποκομίσει δυο τίτλους σπουδών, του θερμοϋδραυλικού εγκαταστάτη και του συντηρητή κεντρικών θερμάνσεων.

Ολόκληρος ο βιος μου είναι ένας άθλος γεμάτος από ατέλειωτες ώρες εργασίας,   άθλησης και ταξίδια αναζητώντας εμπειρίες  αλλά και αντιμετωπίζοντας προκλήσεις τις οποίες ξεπέρασα. Αυτοί οι άθλοι και οι προκλήσεις ήταν πραγματικά δώρα εφόσον μέσα από αυτά αντιλήφθηκα και κατανόησα δικαιότερα  το λόγο της ίδιας μου της ύπαρξης.

Έτσι μετά από συνεχόμενους επαναπροσδιορισμούς στα πλαίσια της ίδιας της φυσιολογίας μου το 2016, με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν, θα τολμήσω να δημιουργήσω συνειδητά  την δίκια μου οικογένεια με την σύζυγο μου Αλεξάνδρα και θα φέρουμε σε αυτόν τον κόσμο να ζήσουν 4 άρρενες.

Η ενεργοποίηση μου στα κοινά ξεκινάει με την εμφάνιση ορόσημο του Άρτεμη Σώρρα που αποκάλυψε με τεράστιες και αδιαμφισβήτητες αποδείξεις τον πραγματικό ρολό όλων των κομματικών μηχανισμών που διοίκησαν  την χωρά μου μέχρι και σήμερα. Τα κόμματα αυτά ήταν  άλλωστε   και η αίτια- τουλάχιστον με τον τρόπο που  εκδηλώθηκε  η πολιτική από όλους αυτούς-  να απέχω και σχεδόν να  ‘’σιχαθώ’’  την πολιτική.  Η πολιτική, όμως, ουσιαστικά είναι δίκια μου , είναι του πολίτη  και την ασκεί ο ίδιος πολίτης.

Ως ενεργός πολίτης πια με κρίση και αρχή υπερασπίζομαι την αλήθεια και το δίκαιο από το 2013 μετέχοντας  ενεργά σε όλες τις δράσεις ενημέρωσης αφύπνισης και ενεργοποίησης σε ολόκληρη την επικράτεια, με σκοπό να  ιδρυθούν παντού οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις. Οι οργανισμοί «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι των ίδιων των πολιτών,  όπου με όρκο διασφαλίζεται η συνένωση ομόνοων ανθρώπων χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα, χωρίς δόγμα και η συστρατευση όλων σε ένα κοινό στόχο και σκοπό, την απελευθέρωση του ανθρώπου  οπουδήποτε κι αν διαβιώνει στον πλανήτη.

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος σε αρκετούς οργανισμούς Ελλήνων Συνέλευσις. Το 2015 όταν δόθηκε εντολή από όλους τους ελεύθερους ενεργούς πολίτες στον πρόεδρο της Ελλήνων Συνέλευσις, Άρτεμη Σώρρα να ιδρύσει τον Πολίτικο Φορέα του Έθνους των Ελλήνων, εκλέχτηκα και διετέλεσα πρόεδρος  στη διοίκηση που όρισαν οι τοπικοί αυτόνομοι οργανισμοί της Αττικής για την οργάνωση  κοινών δράσεων.  Αυτή η δράση είχε ως αποτέλεσμα να συμβάλει στην δημιουργία της  Περιφερειακής Διοίκησης του Κεντρικού Οργανισμού της Ελλήνων Συνέλευσις στην Αττική,  στην οποία  μετά την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων αλλά και της λειτουργικής της δομής θα εκλεγώ Γενικός Γραμματέας.

Από το 2023 έχω την τεράστια τιμή να κατέχω την ιδιότητα του εκλεγμένου  ταμία στον Πολίτικο Φορέα της Ελλήνων Συνέλευσης.  Ενώ από το 2017  είμαι διορισμένος Γενικός Γραμματέας του κεντρικού οργανισμού της Ελλήνων Συνέλευσις , σε ένα χρονικό που ο οργανισμός  δέχτηκε  αλλεπάλληλα χτυπήματα από το καθεστώς με  προδοσίες στο εσωτερικό του αλλά και την πρωτοφανή φυλάκιση για πολιτικές πεποιθήσεις του ιδίου του Πρόεδρου του.

Προτάθηκα και συμμετείχα ως ψηφισμένος από το σώμα της Ελλήνων Συνέλευσης  ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές του 2019, ως υποψήφιος βουλευτής το 2023 και τώρα ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές του 2024.

Ως ευρωβουλευτής και δη ως άνθρωπος έχω καθήκον, τιμώντας προγόνους και απογόνους, να εκτελέσω το πρέπον για μια Ελλάδα που ξεπούλησαν, πρόσβαλαν, σκότωσαν και δολοφονούν μέχρι σήμερα με αδίκους και παράνομους νομούς, κατασκευάζοντας ένα άρρωστο αποστατικό περιβάλλον δίχως υγεία, δίχως παιδεία και ασφάλεια σε όλες τις εκφράσεις του βίου μας.

Σήμερα ζητώ την ψήφο σου, η οποία είναι εσύ στην ολότητα σου, είναι η φωνή σου, η συνειδητή η επιλογή σου. Σήμερα πρέπει να εμφανιστείς και να ενωθείς μαζί μας για  να εκτελέσουμε ένα σχέδιο πλήρης έλεγχου, διαφάνειας και επαναπροσδιορισμού σε όλα τα επίπεδα  του βίου μας, χωρίς υπεκφυγές, εκπτώσεις ή ανταλλαγές. Είναι η στιγμή να εφαρμόσουμε  αυτό το σχέδιο  αυστηρά μέσα στα πλαίσια της ίδια της φυσιολογίας μας  με δεδομένο ότι πριν και πάνω από όλα  είμαστε άνθρωποι.