Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Κυπραίος Εμμανουήλ

Ονομάζομαι  Κυπραίος Εμμανουήλ και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος.  Γεννήθηκα στις 7 Σεπτεμβρίου του 1990 στο Ηράκλειο Κρήτης. Μεγάλωσα στην νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, την Ιεράπετρα και πλέον ζω στο Ηράκλειο Κρήτης.

Είμαι γυμναστής, πρώην ποδοσφαιριστής, αλλά και αθλητής μαχητικών αθλημάτων, έχοντας ολοκληρώσει σπουδές σε ιδιωτική σχολή με πιστοποίηση διεθνούς αναγνώρισης.

Δεν έχω ασχοληθεί με τα κοινά και την πολιτική, εκτός από τις εθνικές εκλογές του 2023 στις οποίες ήμουν και υποψήφιος βουλευτής με τον πολιτικό φορέα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ τον μοναδικό ανθρωποκεντρικό  φορέα,  που στοχεύει στην ένωση όλων των πολιτών μέσα από την ίδια την αλήθεια και έχει  ως απώτερο σκοπό την παροχή  ίσων ευκαιριών, την ελεύθερη πρόσβαση στην γνώση και την ελευθερία όπως απορρέει από το δίκαιο των  ανθρώπων. Ελευθερία πλήρως εναρμονισμένη με την φυσιολογία μας.

Στην Ευρωβουλή  θα  συμβάλλω με ότι δύναμη έχω  ώστε  να μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την κατάπτωση και την διαφθορά που προάγει το σημερινό θεσμικό κατεστημένο  το οποίο έχει σκλαβώσει των   άνθρωπο  και  έχει  απορρίψει την πρώτιστη των αξιών ,την Λογική. Στις 9 Ιουνίου μπορούμε να κάνουμε την αρχή για την επανόρθωση κάθε βλάβης, για την νίκη της Αλήθειας,του Δικαίου και του ίδιου του Ανθρώπου.