Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Κουλουβάρης Θεόδωρος

Γεννήθηκα στην Σπάρτη Λακωνίας το 1970. Μεγάλωσα στις Κροκεές Λακωνίας όπου και τέλειωσα το σχολείο. Σπούδασα στην Τεχνική Επαγγελματική Σχόλη Σπάρτης με ειδικότητα ηλεκτρολόγο οχημάτων.

Εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος οχημάτων από τα 18 μου έτη και το 1996 δημιούργησα την δική μου επιχείρηση στη Σκάλα Λακωνίας. Είμαι έγγαμος με τρία παιδία.

Το 2013 εντάθηκα ενεργά στον αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδας με την «Ελλήνων Συνέλευσις». Είμαι ιδρυτικό μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις Σκάλας Λακωνίας από το 2015 της οποίας εκλέχτηκα πρόεδρος. Το 2019 ανέλαβα τα καθηκοντα του Διευθύνοντος  Συμβούλου.

Την ίδια χρονιά εκλέγομαι Πρόεδρος στην Κεντρική Περιφερειακή Διοίκηση Ανατολικής Πελοποννήσου. Στις εκλογές του Αυγούστου 2021 εκλέχτηκα Διευθύνων Σύμβουλος.

Ορκίστηκα να πολεμήσω για τα δίκαια του ελληνισμού και να προασπίζομαι τα συμφέροντα του έθνους μου για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας και των Ελλάνιων Αξιακών Πρωτοκόλλων, ώστε όλοι οι Έλληνες πολίτες να ξαναθυμηθούν ποιοι είναι και από που κατάγονται.

Οραματίζομαι μια Ελλάδα ελεύθερη από τα οικονομικά και τα τραπεζικά συμφέροντα, μια Ελλάδα που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες, με σεβασμό στον άνθρωπο και απεγκλωβισμένη από την τεχνητή λιτότητα που της έχει επιβληθεί από ξένα κέντρα εξουσίας.

Μια δυνατή φωνή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη μπορεί να αναταράξει  όλον τον πλανήτη. Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Ελλήνων Συνέλευσις και όλοι εμείς μπορούμε να κάνουμε την αρχή για την επικράτηση της Αφθονίας, της Ισότητας, της Ελευθερίας και της  Δικαιοσύνης.