Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Κορίμπα Άρτεμις

Ονομάζομαι Άρτεμις Κορίμπα είμαι 59 χρόνων  και έχω 2 παιδιά .

Τελειώνοντας το λύκειο πήγα σε σχολή λογιστικής και γραμματειακής υποστήριξης .

Ξεκίνησα να δουλεύω από το λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο του πατέρα μου για περίπου μία δεκαετία. Τα μετέπειτα χρόνια δούλεψα σε μεγάλες εταιρείες αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα της ανισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Όντας μονογονεϊκή οικογένεια αντιμετώπισα όλα τα εμπόδια, τις δυσκολίες και αδικίες στην πορεία της ζωής μου. Αν υπήρχε πολιτεία, αν υπήρχε κράτος να φροντίζει για την ασφάλεια του πολίτη όλα θα ήταν αλλιώς.

Αυτό το “αλλιώς” το συνάντησα στην Ελλήνων Συνέλευσις.

Σήμερα είναι πλέον κατανοητό ότι ζούμε  την απόλυτη  καταδυνάστευση του ανθρώπου και της πατρίδας μας. Μιλάμε για μία ατελείωτη λεηλασία υλική, ηθική και πνευματική.

Στόχος, λοιπόν, μέσα από την συμμετοχή μου και τον αγώνα μου με την Ελλήνων Συνέλευσις, είναι η αναγνώριση των δυνάμεων  και  των  δυνατοτήτων που διαθέτουμε όλοι οι άνθρωποι πολίτες , οι οποίες στην  ένωση τους  αποτελούν το πιο ισχυρό όπλο προστασίας  του συλλογικού οφέλους.

Η Ευρώπη ουσιαστικά είναι το κέντρο αποφάσεων. Όλα ξεκινούν από εκεί επομένως από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε για  την αλλαγή που όλοι θέλουμε . Από την Ευρώπη είναι αναγκαίο  να αρχίσει ενδελεχής έλεγχος όλων των πεπραγμένων ώστε  να δούμε τι συμβαίνει ,πώς συμβαίνει για να διορθωθεί κάθε άδικο που παράγεται απέναντι σε εμάς τους ανθρώπους και την κοινωνία μας.

Αυτό μόνο η Ελλήνων Συνέλευσις μπορεί να το κάνει γιατί δεν έχει εξαρτήσεις, φόβους και αμφισβητήσεις.

Στις 9 Ιουνίου δώστε μας την εντολή για να επαναφέρουμε όλα τα δίκαια και τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, σε ολόκληρο τον πλανήτη.