Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Κωνσταντάρα Χριστίνα

Γεννήθηκα το 1992 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσα. Μετά την φοίτησή μου στην Ελληνογερμανική Αγωγή και στην Δημόσια Εκπαίδευση ολοκλήρωσα τις μουσικές μου σπουδές στα ωδεία “Φίλιππος Νάκας” και “Αναγέννηση” αποκτώντας το πτυχίο του Ειδικού Αρμονίας στην κλασσική μουσική και με Ευρωπαϊκή Διάκριση το πτυχίο φωνητικής – ορθοφωνίας στο Μοντέρνο και Jazz τραγούδι. Παρακολούθησα επίσης μαθήματα πιάνου μέχρι το επίπεδο Α’ Ανωτέρας, μαθήματα παραδοσιακών κρουστών και λάτιν.

Προερχόμενη από μουσική οικογένεια και αναγνωρίζοντας την μουσική παντού γύρω μας ασχολήθηκα από νεαρή ηλικία με διάφορα είδη μουσικής ως ερμηνεύτρια συμμετέχοντας σε ηχογραφήσεις μουσικών άλμπουμ, σε ποικίλες μουσικές σκηνές στην Αθήνα, Φεστιβάλ και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με καταξιωμένους καλλιτέχνες μέχρι και σήμερα.

Επειδή πάνω από όλα είμαι άνθρωπος θεωρώ καθήκον μου, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να πάρω θέση ως πολίτης με την Ελλήνων Συνέλευσις, να πράττω τα μέγιστα για το δίκαιο όλων.

Είναι η ώρα να υπάρξει μία πραγματική πολιτική από τους ίδιους τους πολίτες για να επανέλθει η δημοκρατία μας με αξίες αρχές και νόμους υπέρ της φυσιολογίας  του ανθρώπου και βέβαια με ισοπολιτεία στην πράξη όχι μόνο στα λόγια που μόνο η Ε.ΣΥ. και ο πρόεδρός της, Αρτέμης Σώρρας, μπορούν να εδραιώσουν.

Ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους μας δηλώνει το παρόν και σε αυτές της Ευρωεκλογές και προσωπικά με άπειρη τιμή και σεβασμό δεσμεύομαι να εκτελέσω τα μέγιστα στην Ευρώπη, πάντα προς το συλλογικό όφελος.

Ο στόχος και ο σκοπός μας είναι κοινός για όλους και προς όλους.