Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Κεχαγιάς Δημήτριος

Γεννήθηκα στο Άργος Αργολίδος το 1973 και μεγάλωσα στην Αριδαία Πέλλας όπου ζω μέχρι και σήμερα.

Είμαι έγγαμος από το 2002 και έχω κόρες 17 και 20 ετών.

Από το 1998 δρώ ως ελεύθερος επαγγελματίας με την δημιουργία μιας οικογενειακής επιχείρησης την οποία διατηρώ μέχρι και σήμερα. 

Τον Μάιο του 2018 εντάχθηκα ως ενεργός πλέον πολίτης με την  «Ε.ΣΥ Ελλήνων Συνέλευσις Αριδαίας» όπου διατέλεσα τα καθήκοντα του ταμία του Δ. Σύμβουλου και του Προέδρου και είμαι ιδρυτικό μέλος του υπό σύσταση οργανισμού « Ελλήνων Συνέλευσις Πέλλας». 

Από τον Οκτώβριο του 2019 είμαι αιρετό μέλος της Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης της Ελλήνων Συνέλευσις στην Κεντρική  Μακεδονία.

Έλληνα πολίτη ζητώ την ψήφο σου για ένα Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο οποίο θα ακουστεί βροντερά πλέον η βούληση των Ελλήνων πολιτών από τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του μοναδικού Πολιτικού Φορέα των Ελλήνων  «Ελλήνων Συνέλευσις».

Μια ψήφος που θα στηρίξει έναν αγώνα για την απελευθέρωση του ανθρώπου, του οποίου η έναρξη αυτή την φορά θα ξεκινήσει από εκεί που έρχονται οι εντολές της υποδούλωσης των Ελλήνων και δη του ανθρώπου, από εκεί που μέχρι και σήμερα ουδείς Έλληνας Ευρωβουλευτής από οποιαδήποτε πολιτική παράταξη δεν έχει στηρίξει ποτέ τα συμφέροντα της χώρας, την στιγμή που ξένες για εμάς φωνές καταδεικνύουν το άδικο κατά της πατρίδας μας.