Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Κανέλλου Ειρήνη

Γεννήθηκα στο Χιλιομόδι Κορινθίας στις 9 Δεκεμβρίου 1960. Τέλειωσα όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης στο χωρίο μου και στην συνεχεία φοίτησα στα ΚΑΤΕΕ Αθηνών (ΤΕΙ Αθηνών), στο τμήμα Παραϊατρικών και Διοίκησης Νοσοκομείου. Κατόπιν συνέχισα στην Ανωτάτη Βιομηχανική Πειραιά.

Είμαι έγγαμη και μητέρα 4 παιδιών.

Επειδή προέρχομαι από πολυμελή οικογένεια, αντιλήφτηκα από νωρίς το «η ισχύς εν τη ενώσει». Όπως κατάλαβα τι σημαίνει εργασία-παραγωγή-δυναμισμός γιατί οι γονείς και οι θειοι μου ήταν ελεύθεροι επαγγελματίες.

Επειδή οι αρχές μου δεν επέτρεπαν να πρόσκειμαι ενεργά σε κάποιο κομματικό μηχανισμό και παρ’ όλες τις σπουδές μου, δεν κατάφερα να εργαστώ σε κάποια αντίστοιχη θέση παρά το γεγονός ότι έκανα πολλές αιτήσεις σε προκηρύξεις θέσεων εργασίας.

Έτσι, μαζί με το σύζυγο μου (και συμφοιτητή μου) γυρίσαμε στο χωρίο μου και αναλάβαμε την οικογενειακή επιχείρηση (αρτοποιείο) των γονιών και του παππού μου (από το  1931) στην όποια εργαζόμαστε μέχρι και σήμερα.

Από το 2015 παρακολουθούσα όλα τα σχετικά με την Ελλήνων Συνέλευσις και ήμουν μέλος του οργανισμού Ελλήνων Συνέλευσις Σικυωνιών.

το 2018 μαζί με κάποιους συγχωριανούς μου ιδρύσαμε το γραφείο του τοπικού οργανισμού Ε.ΣΥ. –Τενέας. Από τις εκλογές του 2019 όπου και έλαβα μέρος και εκτελώ τα καθηκοντα με την ιδιότητα της Γενικής Γραμματέως.

Από τότε ασχολούμαι καθημερινά με τη διάδοση του μηνύματος προς όλους, ενός μηνύματος που περικλείει αρχές, αξίες και πολιτειακούς νόμους. Οι προσπάθειες μου στηρίζονται στην εμφάνιση της αληθείας και στην αποβολή του φόβου που έντεχνα τόσα χρόνια μας δίδαξαν.

Έμαθα από τον πρόεδρο μας Αρτέμη Σώρρα να στηρίζω τα πάντα στη λογική και επομένως στην αποδεικτική διαδικασία. Τώρα αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της αδικίας που έχει υποστεί ο Έλληνας και η Ελληνίδα αλλά και κάθε άνθρωπος στον πλανήτη αυτό  και τάσσομαι με τη μεριά του δικαίου.

Στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είμαι υποψήφια  με την Ελλήνων Συνέλευσις. Δώστε μας την δύναμη να εδραιώσουμε το Δίκαιο στην Ευρώπη και να αποκαταστήσουμε το περήφανο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ μας, όπως της αξίζει.