Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Ηλιάδης Χρήστος

Ονομάζομαι Ηλιάδης Χρήστος και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Γεννήθηκα  το 1989 στην Αλεξανδρούπολη του Έβρου, την ακριτική πόλη της χώρας  μας την οποία και δεν εγκατέλειψα ποτέ.

Από μικρή ηλικία είχα έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά της χώρας μας χωρίς όμως να έχω ενεργή δράση σε αυτή, εφόσον  δεν με αντιπροσώπευε κανένα ιδεολόγημα  των  υφιστάμενων  κομματικών  σχεδιασμών , οι οποίοι τελικά αποδείχτηκαν εντελώς καταστρεπτικοί για την Ελλάδα.

Το 2015 εντάχτηκα στην  ‘’Ελλήνων Συνέλευσις”, τον Πολιτικό Φορέα που δημιουργήθηκε από τους πολίτες για τους ίδιους τους πολίτες . Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της Ελλήνων Συνέλευσις και  ο πρωταρχικός της σκοπός που είναι η στερέωση της πραγματικής Δημοκρατίας στην βάση και την ουσία του  ίδιου του πολίτη αλλά και η επανεγκαθίδρυση του θεμελιώδους ανθρώπινου αξιακού συστήματος  όπου κυριαρχεί  η Λογική, η Ελευθερία , η Δικαιοσύνη και η Ισότητας, αποτελούν την απόλυτη έκφραση  των δικών  μου θέσεων.

Σήμερα αποτελεί μέγιστη τιμή η υποψηφιότητα μου στις Ευρωεκλογές με τον Πολιτικό Φορέα του Έθνους των Ελλήνων, “Ελλήνων Συνέλευσις”. Στις 9 Ιουνίου ζητώ την ψήφο σας για να γίνει το όνειρο της Δημοκρατίας πραγματικότητα. Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να γίνει ξανά το δείγμα στην Ευρώπη και στον πλανήτη για την ανάδειξη της αλήθειας του δικαίου και όλοι μαζί μπορούμε να το πράξουμε!