Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Γκουζιώκας Απόστολος

Γεννήθηκα στην Λάρισα  και είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος δασολογίας και διαχείρισης φυσικού περιβάλλοντος. Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος αξιωματικός πυροβολικού και σήμερα κατέχω τον βαθμό του έφεδρου λοχαγού. Άσκησα το επάγγελμα του εργολήπτη δημοσίων και ιδιωτικών έργων πρασίνου και δασοτεχνικών. Το επάγγελμα μου σήμερα είναι ταξιδιωτικές μεταφορές εντός και εκτός Ελλάδας.

Έχω αρθρογραφήσει σε έγγραφα πανελλήνιας εμβέλειας για θέματα αγροτικού ενδιαφέροντος, όπου συμμετείχα στη διαβούλευση για την κατάρτιση χάρτη των υπόγειων υδάτων και των υδρολογικών λεκανών για την περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας (υποχρέωση Ε.Ε.). Συμμετείχα στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο για την καλλιέργεια και διάθεση του φυτού Stevia. Ασχολήθηκα στενά με τα προβλήματα των αγροτών, παρακολουθώντας τα αγροτικά ζητήματα, όπου και τα παρουσίασα μέσω των εκπομπών και ομιλιών μου, προβάλλοντας τις θέσεις των προγραμματικών δηλώσεων του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις. Συμμετείχα σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις ως υποψήφιος βουλευτής στον Ν. Λάρισας με τον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις.

Συνελληνίδες και Συνέλληνες, είναι ώριμος ο καιρός, να εισέλθουν στην Ευρωβουλή Έλληνες, οι οποίοι δεν φοβούνται να μιλήσουν και να πράξουν με δικαιοσύνη. Όλοι μαζί πρέπει να βάλουμε ένα τέλος στο καθεστώς που μας καταδυναστεύει και να υπερασπίσουμε την ιερή πατρίδα ΕΛΛΑΣ. Ας κάνουμε λοιπόν, μία δυνατή αρχή μέσα στην Ευρωβουλή για να πάρουμε στα χέρια μας τα δίκαια και τα δικά μας. Σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας στις εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.