Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Γκιούρα Θεοδώρα

Γεννήθηκα στις 6 Μαρτίου 1980 στην Κοζάνη, κατοικώ στην Πτολεμαΐδα και είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Μπόζο.

Έχω αποφοιτήσει από το Ι.Ε.Κ. Κοζάνης στο τμήμα Γραμματέων Διεύθυνσης. Έχω εργαστεί στο παρελθόν στον τομέα μου, αλλά αυτή την στιγμή δεν εργάζομαι. Η ενασχόλησή μου είναι το διάβασμα και η έρευνα της αλήθειας.

Ήμουν πάντα πολιτικοποιημένη μα ποτέ κομματοποιημένη. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα κοινά και με την πολιτική εκτός από το 2019 που συμμετείχα με τον Πολιτικό Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» ως υποψήφια στις Ευρωεκλογές και στις Εθνικές Εκλογές καθώς επίσης και το 2023 ως υποψήφια Βουλευτής και στις 2 δυο Εθνικές Εκλογές.

Πριν από την πανδημία είχα άμεση επαφή με τον κόσμο προς ενημέρωση όλων των πολιτών για τους στόχους και σκοπούς της «Ελλήνων Συνέλευσις», συμμετέχοντας στις δράσεις του Πολιτικού Φορέα ανά την Ελλάδα και την Κύπρο. Από την πανδημία και μετά ενημερώνω για όλα τα Εθνικά θέματα και όσα απασχολούν τους Έλληνες πολίτες μέσω διαδικτύου, δημιουργώντας διαδικτυακές εκπομπές για την διάδοση της αλήθειας του δικαίου μέσω των Ιερών Ελλάνιων Κείμενων του Προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμη Σώρρα, αλλά και συμμετέχοντας στα διαδικτυακά κανάλια Elefsis TV και Sorras TV σε συνεντεύξεις για την προβολή του Πολιτισμού μας και την δόλια παραχάραξη και αλλοίωση που έχει υποστεί. Χρησιμοποιώντας τα Social media αντιμετωπίζω τον αντίνοο με νόηση και με αποδεικτική και λογική διεργασία επιδιώκω να αντιληφθεί και να δεχθεί την αλήθεια. Στους συμπολίτες μου που απαντάνε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, απαντώ ότι «δεν το έχουμε προσπαθήσει όλοι μαζί, διότι στο παρελθόν όσες φορές ήμασταν ενωμένοι, πάντα ήμασταν νικητές».

Οι υποψήφιοι της Ελλήνων Συνέλευσις είμαστε οι πραγματικοί εκπρόσωποι των πολιτών στην βάση της Δημοκρατίας, που είναι το κρατείν τω Δήμω, η δύναμη δηλαδή των πολιτών, όπου μόνο ενωμένοι ως δημιουργήματα δημιουργούν στην Πολιτεία τους και δημιουργούν Πολιτισμό. Μέσω της γνώσης της αλήθειας και όχι της πίστης και μέσω των προγραμματικών δηλώσεων, που μοναδικά και για πρώτη φορά κατατέθηκαν στον Άρειο πάγο (Αρ.πρωτ. 6199/4-9-2015), δημιουργούμε το όραμα για την επόμενη μέρα της Ελλήνων Πολιτείας».

Στόχος και σκοπός της Ελλήνων Συνέλευσις και κατ’ επέκταση και δικός μου ως Υπ. Ευρωβουλευτής είναι η ένωση όλων των Ελλήνων στην αλήθεια και το δίκαιο, ώστε να επιφέρουμε όλοι μαζί την απελευθέρωση της χώρας μας από τα οικονομικά δεσμά, από το ψέμα και το άδικο και για αυτό ζητώ την εκπροσώπηση των συμπολιτών μου.