Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Γιαννακάκης Ευάγγελος

Είμαι 31 ετών γεννήθηκα στη Αθήνα και όλα μου τα χρόνια διαβιώνω στο Δήμο Ναυπλιέων Αργολίδας. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και ταυτόχρονα ενεργό μέλος σε μια νέα εταιρεία όπου κατά κύριο  λόγο δημιουργεί παντός τύπου κατασκευές.

Το ανήσυχο πνεύμα, η πολιτικές μου ευαισθησίες και η διάθεση μου για κοινωνική προσφορά σε ένα σαθρό πολιτικό περιβάλλον  που εξυπηρετεί ξένα προς το έθνος συμφέροντα ήταν η αιτία που με οδήγησε από πολύ νεαρή ηλικία να ψάξω να βρω αυτό που πραγματικά αρμόζει στην ανθρώπινη φυσιολογία μας. Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας (Ιδρυτική διακήρυξη, καταστατικό, προγραμματικές  δηλώσεις, Άρειος Πάγος αρ. πρωτ. 6199/2015)  του Πολιτικού Φορέα « Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ήταν κάτι καινούργιο για μένα με αποτέλεσμα να ενταχθώ σε αυτόν το 2015.

Συγκεκριμένα από το 2015 μετέχω ενεργά στην ίδρυση του τοπικού οργανισμού «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΙΔΕΑΣ», όπου έχω διετελέσει πρόεδρος και ταμίας. Σήμερα είμαι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος στο νεοσύστατο οργανισμό «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ». Επίσης είμαι ιδρυτικό μέλος από το 2015 του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και έχω λάβει μέρος ως υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές το 2019 και 2023. Επιπλέον είναι τεράστια τιμή για εμένα να έχω εκλεχθεί ως διευθυντής και ταμίας στο κεντρικό διοικητικό όργανο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ την «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» όπου σήμερα είμαι διορισμένος διευθυντής από το συμβούλιο του κεντρικού οργανισμού «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Η Ευρωπαϊκή ένωση οφείλει να εξυπηρετεί το συμφέρον τον πολιτών και οι εκπρόσωποι των κρατών μελών να πράττουν το αυτονόητο. Στις επερχόμενες ευρωεκλογές θα διεκδικήσω όλα τα δίκαια της Ελλάδας όπως δικαιωματικά ανήκει  σε ένα ισότιμο και ομότιμο μέλος της ευρωπαϊκής κοινοπραξίας.
Μέχρι σήμερα έχει αποκαλυφθεί η ανεπάρκεια της ελληνικής φωνής  εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η ανυπαρξία ελέγχου σε όλες τις συμβάσεις και συμφωνίες εις βάρους του έθνους μας καθώς και η αδράνεια στην προάσπιση των εθνικών συμφερόντων μας.

Ως Ευρωβουλευτής θα απαιτήσω να γίνει ένα τεράστιο ταμείο με τους εταίρους μας για να ελεγχθεί όλος ο πλούτος που έχουν επενδύσει όλοι  οι έλληνες πολίτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα αγωνισθώ με όλες  μου τις δυνάμεις και δυνατότητες ώστε να εμφανισθεί η δυναμική μιας ισχυρής χώρας όπως της αξίζει να είναι. Η φωνή μου θα είναι η φωνή όλων των Ελλήνων πολιτών για να μπορέσει να εμφανισθεί η αλήθεια του δικαίου και ο άνθρωπος να μπορέσει να ζήσει στη φυσιολογία του.