Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Δελαγραμμάτικα Ελευθερία

Γεννήθηκα το 1964 στο Κερατσίνι Αττικής ,παιδί τρίτης γενιάς προσφύγων με καταγωγή από την Σμύρνη.

Είμαι απόφοιτη γυμνασίου και μιλάω Αγγλικά και Σουηδικά. Σε ηλικία 16 ετών μετανάστευσα  στην Σουηδία όπου και παντρεύτηκα. Με τον σύζυγο μου αποκτήσαμε τρία υπέροχα παιδιά.

Στην Σουηδία εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος, ταυτόχρονα συμμετείχα στην οικογενειακή επιχείρηση με δραστηριότητα τις διεθνείς μεταφορές .

Το 2004 επαναπατρίστηκα και ασχολήθηκα με τις οικογενειακές μας επιχειρήσεις στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκίνητων.

Το 2016 εγγράφομαι στον τοπικό οργανισμό της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κερατσινιού και το ίδιο έτος  εκλέχθηκα στο Δ.Σ του τοπικού οργανισμού με την ιδιότητα του ταμία. 

Τον Φεβρουάριο του 2021 εκλέχθηκα Γ. Γραμματέας  του τοπικού οργανισμού της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κερατσινιού έως και σήμερα.

Συμμετείχα στις βουλευτικές εκλογές του 2019 και του 2023 ως υποψήφια βουλευτής της  Β΄Πειραιά με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Με σεβασμό στον άνθρωπο ,στο δίκαιο ,στην αλήθεια αλλά και σε ένα όραμα μου που δεν είναι  άλλο από την ελευθερία της Ελλάδα μας συνεχίζω να μάχομαι για την ελευθερία μας και το δίκαιο.

Θέτω την υποψηφιότητα μου ως Ευρωβουλευτής στις Ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν στις 6-9 Ιουνίου του 2024  με τον Πολιτικό Φορέα  « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», γιατί στην Ευρώπη ήρθε η ώρα να ακουστεί η Ελληνική Φωνή που θα διεκδικήσει όλα τα δικαία των ανθρώπων και θα απαιτήσει την εγκαθίδρυση και εφαρμογή της αληθινής Δημοκρατίας.