Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Χατζηπαρασκευαΐδου Ελισάβετ

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1976. Είμαι έγγαμη, μητέρα ενός αγοριού 17 ετών, και κάτοχος πτυχίων Γραφιστικής, Βοηθητικής Λογιστικής και Αγγλικής Γλώσσας. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερη επαγγελματίας.

Εντάχθηκα στην «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» το 2016. Υπηρέτησα ως εκλεγμένη Πρόεδρος της Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από το 2018 έως το 2021. Από το 2021 μέχρι και σήμερα, υπηρετώ τον Οργανισμό από τη θέση της Γενικής Γραμματέως. Το 2022 έγινα ιδρυτικό μέλος του Τοπικού Οργανισμού Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, διατελώ αναπληρωματικό μέλος του Συμβουλίου του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Μέχρι σήμερα, δεν ακούγεται αυθεντική Ελληνική φωνή εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Την ώρα που ολοένα και συχνότερα ευρωβουλευτές άλλων κρατών-μελών τάσσονται υπέρ των ελληνικών συμφερόντων, οι δικοί μας εξακολουθούν να ψηφίζουν αντίθετα προς αυτά. Η Ελλάδα δεν αρθρώνει λόγο ως ισότιμος εταίρος της Ένωσης, διότι δεν υπάρχουν αληθινοί εκπρόσωποί της. Και, φυσικά, δεν έχει ως χώρα το αυτεξούσιο, καθώς κάθε οδηγία της Ε.Ε. γίνεται αυτομάτως νόμος του κράτους.

Αυτήν τη θλιβερή πραγματικότητα θέλουμε να αντιστρέψουμε όλοι εμείς οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». Με την είσοδό μας στην Ευρωβουλή, θα αγωνιστούμε σθεναρά ώστε να υποβληθούν σε λεπτομερή επανέλεγχο όλες οι μέχρι τώρα υπογεγραμμένες συμφωνίες, προκειμένου να διορθωθούν -στο μέτρο του δυνατού- τα κακώς κείμενα του κράτους μας.

Έλληνα πολίτη, η απελευθέρωσή σου μπορεί να ξεκινήσει από τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να δώσεις με την ψήφο σου τη δυνατότητα στον πολιτικό φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» να αναλάβει δυναμική δράση στο Ευρωκοινοβούλιο. Για να ακουστεί επιτέλους η αυθεντική Ελληνική φωνή, να αναβαθμιστεί η χώρα σε ισότιμο μέλος της Ένωσης, να διερευνηθούν οι κάθε μορφής ατασθαλίες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι των εγκλημάτων που τελούνται εις βάρος του έθνους μας.