Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Χαραλαμπίδου Ευαγγελία

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975.  Μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη όπου και κατοικώ από 2 ετών. Είμαι η κόρη του Δημητρίου και της Αγγελικής Χαραλαμπίδου.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης το 1994. Σπούδασα Γραφιστική. Μετά τις σπουδές μου έως και σήμερα έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις  Γραμματέας, Λογιστήριο, Τμήμα Εξαγωγών – Παραγγελίες & εξυπηρέτηση πελατών.

Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι ενεργό μέλος στην Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Είμαι Ιδρυτικό μέλος του τοπικού οργανισμού Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, Σύμβουλος Καταστατικής Λειτουργίας και Εκπρόσωπος Τύπου της Διοίκησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Ελλήνων Συνέλευσις.

 Η ένταξη μου στα κοινά μέσω του Πολιτικού Φορέα Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις έχει ως μοναδικό στόχο και σκοπό την αποκατάσταση του Δικαίου, της Αλήθειας και την συστράτευση όλων των Ελλήνων όπου ως ενεργοί πολίτες θα δομήσουμε όλοι μαζί μια Πραγματική Πολιτεία όπως ακριβώς αρμόζει στην ανθρώπινη φυσιολογία

Προτεραιότητα μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα είναι  ο έλεγχος όλων των συμβάσεων και των συνθηκών που έχουν διαχρονικά υπογραφεί  και η αποκατάσταση κάθε άδικου που έχει εφαρμοστεί απέναντι σε κάθε πολίτη.

Είναι ο καιρός να θέσουμε το Ευρωπαϊκό μας Συμβόλαιο σε ισχύ , το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από το να συμβιώσουμε όλοι μαζί με Ισότητα!