Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Αρσενίου Παρασκευάς

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1951. Μεγάλωσα στην Ευκαρπία του Κιλκίς όπου και πήρα την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Τελείωσα το Λύκειο του Κιλκίς το 1969 και την ίδια χρονιά εισήχθην στην Στρατιωτική Ιατρική Σχολή. Παρακολούθησα τα μαθήματα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη και απεφοίτησα το 1975 ονομασθείς Ανθυπίατρος.

Το 1977 νυμφεύθηκα την Μαρία Καλπαξίδου και απέκτησα δύο τέκνα την Βασίλειο και τον Κωνσταντίνο.

Το 1983 τελείωσα την ειδικότητα μου στην Παθολογία. Τον Σεπτέμβριο του 1998 τοποθετήθηκα Διευθυντής του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως και αποστρατεύθηκα μετά ένα έτος τη αιτήσει μου με τον βαθμό του Ταξιάρχου Υγειονομικού.

Μέλος Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κυτταρομετρίας

Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας για τα Κανναβινοειδή.

Ιδρυτικό μέλος Τοπικού Οργανισμού Ελλήνων Συνέλευσις Κεντρικής Θεσσαλονίκης.

Ενδιαφέροντα: Ομοιοπαθητική Ιατρική την οποία άσκησα στο ιδιωτικό ιατρείο μου, Quantum Biofeedback (Κβαντική Βιοανάδραση)

Ξένες Γλώσσες : Αγγλική, επίπεδο καλό

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα απαιτήσω και θα προασπίσω όλα τα δίκαια τουκληρονομικού και πνευματικού μας πλούτου, όπως απορρέουν από όλη την ελληνικότητα διαχρονικά έως και σήμερα, η οποία έδωσε τα φώτα σε όλον τον πλανήτη για να μπορέσει να εξελιχθεί ο πολιτισμός έτσι όπως είναι σήμερα.

Η φωνή και οι θέσεις της Ελλήνων Συνέλευσις είναι σταθερές από την αρχή. Μπορούμε να εγκαθιδρύσουμε την αλήθεια του δικαίου μέσα από την Ευρώπη για την Δημοκρατία, την Ισότητα και την Ανέλιξη κάθε πολίτη της Ελλάδας , της Ευρώπης, του πλανήτη.