Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Τζίντζιος Στέργιος

Ονομάζομαι Στέργιος Τζίντζιος, είμαι ‘’γέννημα θρέμμα’’ των Σερρών, όπου κατοικώ και σήμερα μαζί με την οικογένεια μου .

Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου της ΣΔΟ Κοζάνης. Εκτέλεσα τα στρατιωτικά μου καθήκοντα, υπηρετώντας στις ειδικές δυνάμεις ως έφεδρος αξιωματικός στην Έ Μοίρα Καταδρομών.

Μετά την στρατιωτική μου θητεία εργάστηκα στην οικογενειακή επιχείρηση ενώ από το 2010 έχω δημιουργήσει την δική μου εταιρεία θερμουδραυλικών εφαρμογών με επέκταση στην εμπορία και εισαγωγή υλικών πάνω στον κλάδο με έδρα το Νέο Σούλι Σερρών

Προβληματισμένος για το μέλλον της πατρίδας οδηγήθηκα να ερευνήσω τα στοιχεία και να αποφασίσω να ενταχθώ στην Ελλήνων Συνέλευσις το 2015 .Έχω ορκιστεί συνειδητά να δώσω όσες μάχες και με όσους χρειαστεί ώστε να απελευθερωθεί ο Έλληνας και η ιερή μας πατρίδα από τους δυνάστες μας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο μετείχα ως υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2019 αλλά και ως υποψήφιος βουλευτής στις Εθνικές εκλογές των ετών 2019 και 2023.

Σήμερα όντας εκλεγμένος Διευθύνων Σύμβουλος του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις  μετέχω με μεγάλη μου τιμή για άλλη μια φορά ως υποψήφιος στον αγώνα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Με το πρόγραμμα και το αξιακό πρωτόκολλο της Ελλήνων Συνέλευσις αποδεδειγμένα θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ξανά, όπως οι πρόγονοί μας, μια πολιτεία δίκαιη γεμάτη αφθονία και σεβασμό στους ανθρώπους και το περιβάλλον ικανή να δημιουργεί αέναα πολίτες οι οποίοι θα την προστατεύουν παράγοντας πολιτισμό.

Στις Ευρωεκλογές  ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ώστε να γίνει η αρχή!  Μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα δυνατή, την Ευρώπη ισχυρή και δίκαιη για όλους τους πολίτες της.