Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Τσιμπογιάννη Παναγιώτα

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1972 και κατοικώ στην Παλλήνη Αττικής. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τις Σέρρες και με Μεταπτυχιακό στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία.

Από το 1994  έως και σήμερα δραστηριοποιούμαι ως υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Από το 2014, είμαι ενεργό μέλος στην «Ε.συ.- Ελλήνων Συνέλευσις»  με τον Αρτέμη Σώρρα και  από το 2019 συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής με τον μοναδικό Πολιτικό Φορέα του Έθνους των Ελλήνων στις εκλογικές αναμετρήσεις (Ευρωεκλογές-Εθνικές εκλογές).

Το 2023 είχα την τιμή να εκλεγώ μέλος στο ανώτατο θεσμικό όργανο του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις , το ‘’Συμβούλιο των Εννέα’’.

Οι αξίες, της αλήθειας και του δικαίου με δεσμεύουν και με γνώμονα αυτές στοχεύω να εμφανίσω στο φώς όλη την προδοσία που έχουν διαπράξει τα κόμματα που πέρασαν μέσα από την Βουλή των Ελλήνων και να αποκαλυφθεί η αλήθεια σε όλους τους Έλληνες αλλά και στους Φιλέλληνες πολίτες, ώστε να χαραχθεί μία νέα δίκαιη πολιτική προς όφελος όλων των ανθρώπων αλλά και της ίδιας της Δημοκρατίας.

Στην Ευρωβουλή λοιπόν θα αγωνιστώ για την αποκάλυψη της Αλήθειας, να γνωρίσουμε όλοι τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια. Ποιες είναι οι Συμφωνίες που υπογράφηκαν για εμάς, χωρίς  εμάς!  

Μέσα από τα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα απαιτήσω τον έλεγχο όλων των συμβάσεων ώστε να αποκατασταθεί κάθε άδικο και να τεθεί το Ευρωπαϊκό Συμβόλαιο στην ορθή του βάση, δηλαδή την Ισότητα, την Ισονομία και την Ισοζυγία.