Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Πουλατσόγλου Ιωάννης

Ονομάζομαι Πουλατσόγλου Ιωάννης , γεννήθηκα στις 20 Απριλίου 1977 και κατάγομαι από τον Βαθύλακκο Κοζάνης. Κατοικώ και εργάζομαι στην Κοζάνη.

Είμαι παντρεμένος  και έχω  αποκτήσει 4 παιδιά. Η οικογένεια μου είναι ο μεγαλύτερος συμπαραστάτης σε κάθε μου επιλογή.

Έχω σπουδάσει μηχανικός αυτοκινήτων και αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούμαι στην δική μου επιχείρηση.

Πάντοτε είχα δραστήριο ρόλο στην κοινωνία, αλλά δεν είχα ποτέ συμμετοχή στην πολιτική διαδικασία πριν την Ελλήνων Συνέλευσις.  Συμμετείχα το 2019 στις

Ευρωεκλογές και στις Εθνικές Εκλογές των ετών  2019-2023 ως υπ. βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα του Έθνους των Ελλήνων  «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ο στόχος μου είναι να παρουσιάσω την αλήθεια των γεγονότων  στους Έλληνες πολίτες,  να τους ενημερώσω  για τον πλούτο που διαθέτουμε ως Έθνος, καθώς και για το πως μπορούμε όλοι μαζί να  διαχειριστούμε τα δίκαια και τα δικά μας.

Κάθε Έλληνας πολίτης  πρέπει να γίνει ενεργός πολίτης,  να βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι αν πραγματικά θέλει την αλλαγή. ‘’ Για να αλλάξει κάτι πρέπει κι εσύ Συμπολίτη μου  να κάνεις κάτι’’. Ιστορικά  η ένωση των δυνάμεων μας  έχει αποδείξει πως είναι ακατανίκητη  και τώρα είναι η ώρα να γνωρίσουμε πως θα διαχειριστούμε αυτή τη δύναμη για το συλλογικό συμφέρον και την απελευθέρωση κάθε ανθρώπου.

Είναι καιρός να εφαρμόσουμε και να υπερασπιστούμε το δίκαιο. Αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη και ισχυρή  θέση της Ελλήνων Συνέλευσις από την αρχή. Μπορούμε να εγκαθιδρύσουμε την αλήθεια του δικαίου μέσα από τα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου. Τώρα η ψήφος μας  μετράει! Η ψήφος μας είναι η ίδια η αλλαγή!