Ελλήνων Συνέλευσις  /  Ευρωεκλογές 2024

Πασχαλίδης Δημήτριος

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης το 1991 και είμαι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Καλλιθέας στο Νομό Αττικής.

 Εργάζομαι στον κλάδο του Τουρισμού και της Εστίασης 10 χρόνια ως chef  και παράλληλα είμαι μουσικός παραδοσιακής κρητικής μουσικής.


 Έγινα μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις το 2016. Είμαι ιδρυτικό μέλος της Ε.ΣΥ Αρκαλοχωρίου. Επίσης  ως εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης Ε.ΣΥ Κρήτης έχω διατελέσει χρέη Πρόεδρου από το 2018 έως το 2020 και το 2021 ώς Διευθύνων Σύμβουλος.

Από το 2022 έως σήμερα εκτελώ χρέη  Προέδρου στον τοπικό οργανισμό Ε.ΣΥ – Ελλήνων Συνέλευσις Κέντρου Αθηνών

Είμαι εκλεγμένο μέλος στο Συμβούλιο των 9 του Πολιτικού Φορέα , ως Σύμβουλος Εκλογικών Διαδικασιών

Το 2019 έλαβα μέρος με τεράστια τιμή για εμένα στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και μετέπειτα στις βουλευτικές ως υποψήφιος βουλευτής στον νομό Ηρακλείου Κρήτης.

Το 2023 μετείχα ως υποψήφιος ξανά με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις στις βουλευτικές εκλογές στον β3 Νότιο Τομέα Αθηνών. 

Οραματίζομαι και θα παλέψω για μια Ευρώπη όπου κάθε κράτος μέλος θα έχει την απόλυτη γνώση και διαχείριση του πραγματικού του πλούτου που μας κρύβουν ως τώρα. Μια Ευρώπη όπου η Αρμονία , η Ευδαιμονία και η Αφθονία θα είναι προσιτή για όλους τους ανθρώπους. Μια Ευρώπη δικαίου και γνώσης με στόχο και σκοπό την απόλυτη και πραγματική ελευθερία. Μια Ευρώπη όπου κάθε άνθρωπος ξεχωριστά αλλά και όλοι συλλογικά θα έχουμε όλες τις δυνατές ευκαιρίες ανέλιξης, βασισμένες στην αξιοκρατία και τις πραγματικές αξίες των ανθρώπων.

Όσο για την Ιερή μας Χώρα Ελλάς, Έχουν υπογραφεί χιλιάδες συνθήκες – κοινοπραξίες -συμφωνίες που μετέχει η χώρα μας που μέχρι σήμερα κρύβουν τεχνηέντως όλοι οι κομματικοί μηχανισμοί από τους Έλληνες Πολίτες, οι οποίοι: 

Έχουν εκχωρήσει την Εθνική μας Κυριαρχία Αμετάκλητα και Άνευ Όρων, 

Έχουν επιβάλει φόρους όπως ο Φπα, Δασμοί, Γεωργικές Εισφορές, οι οποίοι καταλήγουν στα ταμεία της Ευρώπης χωρίς να έχει γίνει εδώ και 50 χρόνια κανένας έλεγχος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ελληνικό κεφάλαιο στην Ευρώπη αντιστοιχεί βάσει της κοινοπραξίας στους 1,211 τόνους καθαρού χρυσού, σε ευρώ σήμερα που μιλάμε είναι 58,5 ΔΙΣ. Ένα κεφάλαιο που έχει κέρδη, έχει επενδυθεί, έχει παράγωγα, πλούτο αλλά  μας λένε άτυπα τελείως για ένα χρέος 400δις. Κάτι δεν πάει καλά.

Εκτός από τον οικονομικό μας πλούτο, έχουμε τεράστιες απώλειες από  τα Κληρονομικά και Πολιτισμικά Δικαιώματα σε όλο τον κόσμο.. Με μουσεία που απεικονίζουν την ελληνικότητα από τα κλεμμένα τα Δικά μας και δεν μιλάει κανείς.

Η Ελλάς δεν αποτελεί μόνο το λίκνο του πολιτισμού και της δημοκρατίας για τη Δύση και τον κόσμο ολόκληρο, είναι κυριολεκτικά η μητέρα της Ευρώπης. Είναι εκείνη που μπορεί να αποκαταστήσει το δημοκρατικό κενό στη διαδικασία λήψης αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή ‘Ένωση. Η ΕΛΛΑΣ, είναι εκείνη που μπορεί να μεταβάλει την αντίληψη των Ευρωπαϊκών Λαών για το τι σημαίνει Δημοκρατία καθώς μπορεί να δείξει στην πράξη τι εστί το ‘’ κρατείν τω δήμο’’.

Κατεβαίνω, λοιπόν, στον  πολιτικό στίβο και θέτω την  υποψηφιότητα μου ξανά με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές ζητώντας την  ψήφο των Ελλήνων Πολιτών για την εκλογή μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ήρθε η ώρα του Πολίτη του πραγματικού Πολίτη που μετέχει κρίσεως και αρχής επί παντός επιστητού ώστε  να ελεγχθούν τα πάντα και να διεκδικήσουμε πίσω ως Έθνος όλα ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ